Showbiz

Suzana Jovanović - Žena koja je ukrotila Sašu Popovića

Photo: printscreen YouTube

Saša Popović i Suzana Jovanović nedavno su proslavili dvadeset i prvu godišnjicu braka, što je za današnje standarde poprilično dug period. Suzana ne krije da su i oni , bar na početku veze, imali različite trzavice i ljubomorne scene , što su s godinama prevazišli.

Već na početku njihovog zajedničkog života , ona je donela mudru odluku i posvetila se kući, suprugu i deci.Zahvaljujući tome , sa Sašom je na pravi put izvela dvadesetdevetogodišnjeg sina Danijela iz svog prvog braka i ćerku Aleksandru koja je nedavno napunila osamnaest godina. Kako su deca odrasla i nemaju više obaveze oko njih oni su nabavili kućne ljubimcie koji im ulepšavaju svakodnevnicu.

Suzana nije svadjalica već je od onih žena koje će prećutati i na miran način rešiti sve nesuglasice .Zahvaljujući svojoj smirenosti i mudrosti , uspela je i da ukroti Sašu Popovića.

 

 

 

Izvor: Portal Muzika
 

Marina Visković u šali - Možda bih mu već dosadila da nisam pevačica

Photo: printscreen Instagram

Pevačica Marina Visković je godinama unazad u stabilnoj vezi sa Mirkom Vukovićem.Kako već neko vreme žive zajedno , osećaju se kao da su u braku .Vole se ,poštuju i svoju intimu, koliko god je to moguće , drže dalje od očiju javnosti . Naravno , oboje priželjkuju i proširenje porodice ,ali još uvek ne znaju kada će se to i dogoditi , Pevačica se smatra ostvarenom ženom sa karijerom , koja uz sebe ima uspešnog muškarca.Često se našali , pa kaže da bi mu možda već i dosadila da se ne bavi tim poslom.Kako zbog nastupa često odsustvuje od kuće, oboje imaju prostora samo za sebe , ali znaju i da cene trenutke provode zajedno.

 

A post shared by Marina Viskovic


Izvor: Portal Muzika

 

Tako je to kada je sestra previše brbljiva ....

Photo: printscreen Instagram


Na pitanje direktor Grand produkcije, Saše Popovića  kako mu je sestra Rada , Nenad Manojlović gost u emisiji ,, ZG Specijal '',  je odgovorio, da ona mnogo radi pa se samim tim retko i vidjaju. Popovića  je takodje interesovalo i kako se  pevač slaže sa zetom Harisom Berkovićem .Nenadov odgovor  je zasmejalo sve u studiju.,, Verujte mi da ne mogu da stignem da porazgovaram sa čovekom. Moja sestra Rada mnogo brblja, pa ni ja ni Haris ne možemo da dođemo do reči od nje''.
Izvor: Portal Muzika
 
Bojan Marović zbog djevojke završio u zatvoru!

Photo: printscreen Instagram

Osim što je odličan pevač ,Bojan Marović je i pravi romantik u duši. Nije mu teško da bilo šta uradi , kako bi svojoj voljenoj pokazao šta zaista oseća.Jednom prilikom  se prepustio  čarobnom zanosu i zamalo  završio u zatvoru. Devojka je pozvala policiju kada je  ispod balkona, sa prijateljima  zapevao ljubavnu serenadu.  Policija je došla, čarolija nestala a  pesmu  prestala

Izvor: Portal Muzika
 

Divino novo odelo

Photo: printscreen Instagram

Diva nas je navikla na svoje raznorazne , provokativne i nesvakidašnje odevne kombinacije. Ipak , ovog puta je nadmašila i samu sebe , pojavivši se u providnom kostimu s šljokicama i lancima.

Divino novo odelo

Photo: printscreen Instagram

Izvor: Portal Muzika
 

Stranica 1 od 8

<< Početak < « 1 2 3 4 5 6 7 8 » > Kraj >>

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...