Sport

Photo: printscreen YouTube

Nekadašnji svetski prvak u teškoj kategoriji Tyson Fury u jednom od svojih starijih mečeva, imao je nameru da aperkatom udari svog protivnika .Medjutim nešto je krenulo po zlu , udarac se odbio od gard Swabyja, Tyson je udario svoje lice i zamalo nokautirao samog sebe. Na svu sreću on je posle ovog incidenta, u istoj rundi nokautirao i protivnika.

 

Sasvim sigirno ste čuli za autogolove u fudbalu , a neki i videli , makar i na Tv-u.I mada zvuči neverovatno , nešto tako se može dogoditi i u košarci. James Young se potrudio spasiti izgubljenu loptu , požrtvorno se bacio, uhvatio je i postigao spektakularan koš. Nažalost u svoj obruč!

 

Ekstremni sportovi su veliki izazov za ljude , jer imaju sve ono što nam nedostaje u svakonevnom životu. Ljude mami adrenalin , avantura , testiranje granica izdržljivosti, određeni stepen opasnosti...Zbog svega   toga je sve više izmišljenih, ekstremnih sportova. Pogledajte ludu karting vožnju po livadama i proplancima.Dobro društvo je naravno, neophodno. 

Svi već znamo , da su Japanci veoma inovativni kad su u pitanju nove tehnologije. Ovoga puta su svoju kreativnost pokazali i u sportu. Osmislili su igru koju bi mogli nazvati ''biciklistički fudbal'' ili ''fudbalski biciklizam''. Cycle-ball se igra na dva gola, na parketu u sali .U timu se nalaze po dvojica igrača koji uz pomoć točkovima bicikla trebaju postići što više pogodaka. 

Photo: printscreen YouTube

Ovo je sasvim sigurno najbizarniji jedanaesterac ikada izveden.Dok je golman slavio , a izvodjač penala tugovao ,lopta je imala neki svoj plan! Još jedmom se pokazalo da je u fudbalu zaista sve moguće.

 

Stranica 1 od 5

<< Početak < « 1 2 3 4 5 » > Kraj >>

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...