Možda niste imali sreće da se rodite bogati i punog novčanika , ali to nije razlog prihvatite siromaštvo kao normalno stanje. Kažu da morate biti ponosni na svoj novčanik , jer ako ne osećate ljubav prema njemu ne možete ga ni napuniti .Pravilo je da ga uvek kupujete sami sebi , jer ne znate kakvu sudbinu i karmu po pitanju finansija ima osoba koja vam ga je poklonila. Obavezno vodite računa o boji novčanika . Muškarci bi trebali izabrati smeđi sa zlatnim detaljema , a žene zlatni ili crveno zlatni jer su to boje koje privlače bogatstvo, blagostanje i obilje u život.

Kada ga već kupite , potrudite se da novčanice u njemu budu uredno složene , jer nered prikazuje vaše nepoštovanje prema novcu i blokira energiju vaših finansija, kao i energiju u samom domu.Često ga otvarajte , redovno uzimajte iz njega ali i dopunjujte ga. Metafizička tajna kaže da treba uvek imati malo više u novčaniku od uobičajenog, jer na taj način prizivate i veći priliv novca .

U njemu nije poželjno nositi neplaćene, pa čak ni plaćene račune, jer oni privlačiti energiju plaćanja i odliva sredstava. I za kraj ,prema starom narodnom verovanju , nekoliko grama morske soli u novčaniku privlači bogatstvo i sreću.

 

 
Ako  niste imali sreće da se rodite bogati i punog novčanika,ovako ga možete napuniti

Login

Traži

Koristimo kolačiće (cookies) kako bi
poboljšali funkcionalnost stranice Više...